2013. augusztus 26., hétfő

Számos vidéki helyszínnel bővült a melyiksuli.hu felnőttképzési kínálata az OKTÁV Zrt-nek köszönhetően

Oktatási partnereink köre tovább bővült a melyiksuli.hu oldalon az OKTÁV Továbbképző Központtal, amely az egyik legnagyobb múltra visszatekintő intézményként, immáron 40 éve áll a felnőttképzés szolgálatában. Az OKTÁV Zrt. szakképzési és szakmai továbbképzési szolgáltatásait egyéni jelentkezők, valamint vállalati és intézményi megrendelők egyaránt igénybe vehetik, ez utóbbiak számára konferenciák és tréningek széles köre is elérhető. Nem kisebb hazai cégek vették már igénybe a szolgáltatásaikat, mint a MOL, a Suzuki vagy a Mercedes. A vizsgák megszervezésében nagy előnyt jelent, hogy saját vizsgaközponttal is rendelkeznek.

Korszerű tantermek és színvonalas oktatási szolgáltatás az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt-nél 

Az OKTÁV állandó kínálatában jelenleg több mint 250 féle OKJ-s tanfolyam szerepel, amely azonban az országos lefedettségnek köszönhetően, ennél jóval több képzés egyidejű szervezését jelenti. Bár az OKTÁV központja Esztergom-kertvárosban található, a vidéki irodáknak és képviseleteknek köszönhetően számos nagyvárosban folyamatosan indítanak képzéseket, így Budapesten, Székesfehérváron, Tatabányán, Győrben, Szombathelyen, Pécsen, Miskolcon, Egerben, Szegeden és Debrecenben. A szakképesítő tanfolyamok legnagyobb része budapesti helyszínen indul, ahol évente több ezer jelentkező, illetve tanfolyami résztvevő fordul meg. A budapesti iroda 2005 óta a város szívében lévő, könnyen megközelíthető, felújított épületben várja az érdeklődőket és a tanulókat - hétköznap reggel nyolctól este nyolcig kibővített nyitvatartással. 

Az együttműködésnek köszönhetően, a melyiksuli.hu adatbázisában ezentúl megtalálhatjátok az OKTÁV Zrt. legnépszerűbb OKJ-s tanfolyamait, így már több mint ezer felnőttképzési ajánlat között válogathattok országszerte. Amennyiben a melyiksuli.hu-n keresztül jelentkeztek, 2%-ot (legfeljebb 3 ezer forintot) megspórolhattok az oktatási díjból. Érdemes még most, augusztus 31-ig jelentkeznetek, hogy a jelenlegi feltételekkel iratkozassatok be, mivel az új OKJ a felnőttképzésben is kötelező óraszámokat ír elő, így ez a legtöbb szakterületen a jelenleginél lényegesen hosszabb és költségesebb tanfolyamokat jelenthet majd 2013. szeptember 1-től.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó dolog, hogy nemcsak Esztergomban indítanak képzést, nekem Pest is elég messze van. De ha lesz lehetőségem, s indítanak képzést Debrecenben, akkor jelentkezni fogok. Az utazással nagyon sokat meg lehet spórolni. Az OKTÁV Zrt-t ismeri valaki? Végeztetek már náluk valamilyen képzést?

    VálaszTörlés
  2. Elég jó infókat hallottam róluk. Állítólag a tanárok komolyan veszik a dolgot és sok mindet meg tudsz tőlük tanulni. Egy ismertősöm végzett náluk, de meg volt elégedve az oktatási színvonallal és az előadókkal is.

    VálaszTörlés