2014. január 21., kedd

Újra indul az etikus hacker képzés a Kürt Akadémián

Amennyiben egy új, különleges szakmát szeretnél elsajátítani információbiztonsági szakterületen, érdemes egy komoly évet rászánnod tudásod bővítésére.

A piacon elérhető legátfogóbb etikus hacker képzést a KÜRT Biztonsági Intelligencia Központjának volt vezetője,  Frész Ferenc tartja, aki számtalan, abszolút biztonságosnak hitt nagyvállalati rendszer súlyos hibáit és hiányosságait fedte már fel sérülékenységvizsgálatok során.

A program filozófiája szerint az etikus hacker csak úgy lehet sikeres, ha képes egy lépéssel a rosszfiúk előtt járni. Ez az egy esélye van, hogy teljesítse megbízatását. Nem elég ismernie az információk és a rendszerek biztonságát fenyegető technológiákat, képesnek kell lennie előre látni az újabb és újabb fenyegetettségeket.

A KÜRT Akadémia képzése erre a küldetésre készíti fel a hallgatókat, lehetőséget kínálva a jelentkezőknek az informatikai rendszerek megfelelő információbiztonsági szintjének tudatos megteremtésére.


A jelentkezéshez minimális alapfokú informatikai végzettség, valamint egy felvételi elbeszélgetés szükséges. A sikeres résztvevők igazolásként a Kürt Akadémia (akkreditált felnőttképzési intézmény) KÜRT Certified Etikus Hacker oklevelét kapják kézhez.

A Kürt Akadémián már végzett etikus hackerek 90%-a jobban keres a tanúsítmány megszerzése után, mint azelőtt. Ráadásul közülük minden második előre lépett a munkahelyén, vagy magasabban kvalifikált munkahelyre váltott a képzés befejeztével. 

Kerülj be Te is a kiválasztottak közé! Jelentkezz február 7-ig a KÜRT Akadémia etikus hacker képzésére! Bővebb információért és kedvezményes 5%-os jelentkezési lehetőségért a melyiksuli.hu oldalán kattints ide!

1 megjegyzés:

  1. Hát ez tényleg egy különleges szakma. Engem minden érdekel ami informatikával kapcsolatos. 

    VálaszTörlés