2014. február 27., csütörtök

OKJ képzések, tanfolyamok folyamatosan bővülő kínálata a melyiksuli.hu portálon

Újra több száz OKJ képzés ajánlat vár benneteket a melyiksuli.hu felnőttképzési portálon. A tavalyi OKJ-s változásokat követően jelentősen lecsökkent az OKJ tanfolyami kínálat nem csak nálunk, hanem a teljes hazai piacon. Ennek oka kettős volt: a felnőttképzési intézmények már nem indíthattak régi OKJ rendszer szerinti képzéseket, ugyanakkor az új OKJ szerinti tanfolyamok nyújtására még senki sem volt felkészülve. Mostanra már szinte minden partnerünk megjelent az új OKJ szerinti képzési ajánlataival, amelyeket természetesen elérhettek oldalunkon keresztül.

Kedvezményes jelentkezési lehetőség OKJ képzésekre és tanfolyamokra a melyiksuli.hu oldalon


Partnereink közül ajánljuk figyelmetekbe a Kereskedők, Vállalkozók Békés Megyei Szervezetét (KISOSZ), amely a melyiksuli.hu portálon jelentkezők számára 10%-os kedvezményt ajánlott fel minden képzése díjából. A nevükkel ellentétben nem csak Békés megyében, hanem Budapesten és több vidéki nagyvárosban is indítanak képzéseket, így Kecskeméten, Szegeden, Békéscsabán, Szentesen és Debrecenben is. Természetesen nem minden képzésük érhető el az összes helyszínen, ezért a pontos ajánlatokról mindig tájékozódjatok a melyiksuli.hu portálon keresztül! 

Annak érdekében, hogy a Benneteket érdeklő ajánlatokat még könnyebben megtalálhassátok, újítottunk a képzés böngészőn is, amely során egyrészt különválasztottuk az egészségügyi és szociális képzéseket; másrészt minden kategórián belül külön feltüntettük a megszerezhető szakképesítéseket (korábban ezek csoportosítva voltak és emiatt kevésbé volt áttekinthető a kínálat.) Bízunk benne, hogy az új képzéskeresőben könnyebben kiigazodtok és így egyszerűbben megtalálhatjátok a Benneteket érdeklő képzéseket.

2 megjegyzés:

  1. Ez tényleg így igaz, lecsökkent a választható képzések száma, fajtája. S nemcsak a KISOSZ, hanem több más híres intézmény képzéskínálata is megtalálható az oldalon: Knowledge Kft, EFEB, Számalk és sok más. Jó hogy van rá lehetőség, hogy egy oldalon összehasonlíthatjuk a kínálatot és úgy válasszunk. S persze nagyon jó a blog oldal is, mert minden friss infót megkapunk a képzésekkel, változásokkal kapcsolatosan.   

    VálaszTörlés
  2. A blog bejegyzés megjelenése óta még tovább bővítettük a kínálatot, most már több mint ötszáz OKJ-s képzés ajánlat közül választhattok. A következő napokban, hetekben további OKJ tanfolyamok fognak felkerülni az oldalra, érdemes tehát követni minket, hiszen az ajánlatokhoz kapcsolódóan a melyiksuli.hu kedvezmények sem maradnak el.

    VálaszTörlés