2014. február 21., péntek

VI. NET-WORKS online marketing és kommunikációs képzés a KÜRT Akadémián

Március elején immár hatodik alkalommal indítja el a Kürt Akadémia online kommunikációs képzését, amelyet az elmúlt években közel kétszáz szakember és ügynökségi munkatárs végzett el. 


A képzés tematikáját a Kürt Akadémia folyamatosan frissíti az aktuális trendeknek megfelelően, hiszen az internet digitális világában a marketing eszközök is rendkívüli gyorsasággal fejlődnek. A Kürt Akadémia olyan előadókat válogatott össze, akik a saját szakterületükön valamilyen kiemelkedő eredményt értek el vagy pedig olyan mélységű szaktudással rendelkeznek, aminek köszönhetően olyan fogásait, trükkjeit ismerik az adott területnek, ami csak kevesek számára érhető el.

Az online marketingkommunikáció egyik legátfogóbb, kifejezetten gyakorlat-orientált képzése, amelynek köszönhetően a résztvevők azonnal kipróbálhatják azokat a technikálat és eszközöket, amiket a képzésen megismertek, lehetőséget adva tudásuk elmélyítésének és kreativitásuk kibontakoztatásának.


NET-WORKS képzés nyílt nap

Ha még hezitáltok, ajánljuk figyelmetekbe 2014. február 27. 19:00-21:00 között, a Művész Moziban (Budapest, Teréz körút 30.) megrendezésre kerülő Meetup-ot, ahol megismerkedhettek nem csak a program több előadójával, hanem találkozhattok a képzéseken korábban végzett résztvevőkkel is. A rendezvényre regisztrálni itt tudtok. Az online marketing képzésre, csakúgy mint minden OKJ tanfolyamra, szintén kedvezményesen tudtok jelentkezni a melyiksuli.hu oldalon keresztül (a képzés árából 5%-ot takaríthattok meg).


2 megjegyzés:

  1. Nagyon fontosnak tartom, hogy az előadók komolyan vegyék a munkájukat. Nagyon sok esetben hallottam már olyat, hogy komolytalan tanárok vezették az előadásokat, a résztvevők pedig nem sokat tanulhattak a képzéseken, persze nem a Kürt Akadémiáról beszélek. De egy Meetup-on mindenki el tudja dönteni, hogy hová szeretne jelentkezni 

    VálaszTörlés
  2. Ne feldjétek, hogy ezen a héten pénteken indul a képzés, tehát már csak néhány napotok maradt, ha nem szeretnétek lemaradni a talán legszínvonalasabb hazai online marketing és kommunikációs képzésről idén tavasszal! :)

    VálaszTörlés