2014. június 25., szerda

A melyiksuli.hu új képzése partnere országos lefedettséget nyújt személy- és vagyonőr (biztonsági őr) tanfolyamokhoz

Már a melyiksuli.hu-n is megtalálhatjátok a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ (VOKK) személy- és vagyonőr (korábban biztonsági őr) képzési ajánlatait. A VOKK már több mint tíz éve foglalkozik biztonsági őrök képzésével, így a nagy tapasztalatnak és a kapcsolatoknak köszönhetően minden megyében szakképzett oktatókat alkalmaz. 

Biztonsági őr tanfolyamok a melyiksuli.hu kínálatában


A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ célja, hogy professzionális biztonsági szakembereket képezzen az ország egész területén.  Jelenleg a következő városokban indulnak személy- és vagyonőr tanfolyamok: Budapest, Békéscsaba, Debrecen, Eger, Érd, Győr, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg. A különböző képzési helyszíneken induló tanfolyamok időpontját itt tudod megtekinteni.

Partnerünk által alkalmazott oktatók szakmai múltjának és folyamatosan aktualizált tananyaguknak köszönhetően valóban minőségi képzésben részesülhettek, amelyet követően könnyen levizsgázhattok és egy piacképes szakmát szerezhettek. A vizsgáztatást az ORFK szakemberei végzik az ország egész területén, így ez is egy garancia arra, hogy a VOKK-nál végzett hallgatók rendelkezzenek a munkavégzéshez szükséges tudással.

Partnerünk magas oktatási színvonalnak köszönhetően elnyerte a szakszervezetek és szakmai kamarák támogatását is. A legnagyobb elismerés, hogy hallgatóik nagy százaléka ajánlja ismerőseinek és barátainak tanfolyamainkat, valamint a végzettek döntő többsége már a tanfolyam elvégzése után sikeresen elhelyezkedik.

A melyiksuli.hu rendszerén keresztül a VOKK minden képzésére 5.000 Ft kedvezménnyel jelentkezhettek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése