2016. március 25., péntek

Elindult új társoldalunk a melyiktanfolyam.hu blog, segítve az OKJ képzések közti választást

A melyiktanfolyam.hu honlapot azért hoztuk létre, hogy azok számára nyújtsunk segítséget, akik még nem döntötték el, milyen szakmát szeretnének elsajátítani, vagy milyen irányba szeretnék magukat átképezni. Új blogunkban szeretnénk segíteni Benneteket a megfelelő, államilag is elismert szakképesítés megtalálásában. A melyiktanfolyam.hu, a melyiksuli.hu-tól eltérően, csak az OKJ végzettséget adó tanfolyamok bemutatásával foglalkozik, amelyek a melyiksuli.hu oldalán a Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok kategóriában szerepelnek.

melyiktanfolyam.hu

Az OKJ képzések bemutatása természetesen nem teljeskörű, hiszen nem vállalkozhatunk azonnal a több mint 600 szakma részletes leírására, azonban igyekszünk hétről-hétre azokat kiválasztani, amelyek a legnépszerűbb képzéseknek számatanak Magyarországon a különböző statisztikák és felmérések szerint. Amennyiben lehetséges, a képzésekről szóló információkat kiegésztjük olyan praktikus információkkal is, amelyek az adott szakterületen tapasztalható elhelyezkedési esélyekre vagy külföldi munkavállalási lehetőségekre vonatkozik.

melyiktanfolyam.hu oldalon az OKJ képzésekre vonatkozó tudnivalókat szakterületek szerint csoportosítottuk, így könnyen megtalálhatjátok azokat, amelyek iránt érdeklődtök. Az új blogban felnőttképzési ajánlatokkal nem találkozhattok, azokat továbbra is a melyiksuli.hu honlapon mutatjuk be számotokra.

Bízunk benne, hogy a változtatások hozzájárulhatnak, hogy minél könnyebben találhassátok meg ezentúl a számotokra ideális OKJ képzést vagy tanfolyamot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése