2018. március 24., szombat

Újabb vállalati képzésekkel bővült a melyiksuli.hu: ismerd meg a Coachingcentrumot!

Örömünkre szolgál, hogy a melyiksuli.hu kínálatát egyre szélesebb skálán tudjuk bővíteni, ugyanis mára már nemcsak felnőttképzés és OKJ típusú tanfolyamokból van számtalan, hanem a szakmai továbbképzésekből, vállalati képzésekből és informatikai képzésekből is egyre többet tarthatunk számon. 

Ez többek között új partnerünknek, a Coachingcentrumnak is köszönhető, hiszen az ő képzéseikkel is bővíthettük a vállalati képzések palettáját.


Mi az a Coachingcentrum?


A Coachingcentrum egy akkreditált felnőttképző intézmény, így képzései minőségében jelentősen eltérnek a hasonló óraszámú egyéb képzésektől.  Ahogy a neve is elárulja, legfőképpen coachképzéssel, fejlesztéssel és coachinggal foglalkozik. Prémium szakmai platformot és közösséget hozott létre coach szemléletű vezetőknek és coachoknak. A coachok új generációját képzik, továbbá azokat a vezetőket, akik szeretnék elsajátítani és alkalmazni a coaching eszköztárát és módszereit.

De mi is az a coaching?


A Coachingcentrum értelmezésében a coaching a gondolkodásunk megváltoztatását, új gondolkodási sémák létrehozását jelenti egyéni beszélgetésekben, csoportokkal, vagy vezetőkkel. 
,,A coaching definíciója a mi olvasatunkban: tartós pozitív változások elősegítése a gondolkodás javítása révén. "
A coaching az ügyféllel való partneri együttműködés, egy olyan gondolat- ébresztő, provokáló és kreatív folyamat, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából személyes és szakmai szempontból is.  

Milyen képzésekkel találkozhatunk a Coachingcentrumnál? 

Legfőbb profiluk a coachképzés, melyet Budapesten és Győrben is tartanak. Ez az egyetlen képzés Magyarországon, amely kompetenciafelméréssel és egyéni visszajelző beszélgetéssel indul illetve egyéni komplex fejlesztési tervet készít minden hallgató számára és nyomonköveti a fejlődést. 
A kurzus alatt 7 oktató tudását kaphatják meg a résztvevők, az oktatók közül pedig mindenki rendelkezik vezetői tapasztalattal, multinacionális és saját vállalkozás háttérrel, és gyakorlatban is coachol egyéneket és csoportokat.

Megoldás a vezetői kihívásokra

A Coachingcentrum magas minőségű vezetőképzéssel is foglalkozik: a Teamcoach és coachszemléletű vezetőképzés egy 76 órás képzés, mely vezetőket és coachokat készít fel arra, hogy sikeres, együttműködő csapatokat alakítsanak ki és vezessenek. 

A Cégvezetés 2.0 Vezetői program egy 72 órás vezetőképzés. A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra, esetmegbeszélésekre és a minőségi csoport közös munkájára épülő képzést azoknak ajánlják, akik hatékony eszközöket keresnek üzleti dilemmáik megoldására, a csapatmunka segítésére, a konfliktusok feloldására, a fluktuáció csökkentésére, a kreativitás ösztönzésére, munkatársaikhoz való kapcsolódásra és minőségi tanulóközösségben élményalapú tanulásra vágynak vezetői önismeretüket fejlesztve.

A Coachingcentrum tréningek széles skáláját is kínálja

A Coachingcentrum összetett képzésekkel rendelkező felsőoktatási intézmény, ezért megannyi érdekes témákra épülő egyéb tréninggel is találkozhatunk.

Az Asszertív és együttműködő kommunikáció tréning egy egynapos tréning a kommunikáció fejlesztése érdekében. Ennek lényege, hogy az elképzeléseinket érvényesítésjük, de úgy, hogy figyelembe vesszük mások elképzeléseit is.

A projektmenedzsment is kiemelt terület a Coachingcentrum számára, hiszen két, erre a témára épülő képzésük is van. A Dinamikus projektmenedzsment tréning egy egynapos tréning, annak érdekében, hogyan legyünk meggyőzőbbek és eredményesebbek a személyes és munkahelyi projektjeinkben. A Derrick és Harry projektmenedzsment tréning egy játékosított gyakorlatorientált, projektmenedzsment alapelvekre épülő tréning, ami „élesben” kipróbálható feladatsorokkal gazdagítja a tanulást (egy gyilkosság kinyomozása) a csoporttagok intenzív bevonására építve a social gaming jegyében. Azoknak ajánlják, akik a projektmenedzsmenttel ismerkednek, kezdő és középhaladó projektvezetők, és mindenki, aki szeret vidám csapatban, gyakorlatorientáltan, játékosan tanulni és elmélyedni a projektmenedzsment rejtelmeiben.

A Coachingcentrum az önmegvalósítással önfejlesztéssel is foglalkozik, az időgazdálkodásról szóló tréning mindazoknak szól, akik egyénileg szeretnék fejleszteni önmagukat. Az egynapos tréningen szó esik a szükségletbankról, az időrabló szokásokról, és a változás erejéről is.


Ha szeretnél többet megtudni a Coachingcentrum képzéseiről, kattints IDE!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése